التميز خلال 24 ساعة | |||
العضو المميز | الموضوع المميز | المشرف المميز | المشرفة المميزه |
قريبا |
بقلم : |
قريبا | قريبا |
|
منتدى مطبخ فدكـ كل مايختص بتحضير الاطباق اليومية من الماكولات والعصائر بانواعها |
![]() |
|
أدوات الموضوع | إبحث في الموضوع | انواع عرض الموضوع |
![]() |
#1 |
![]() ![]()
المقادير :
-باوند كيك ابيض وكيك كاكاو ( يعني نوعين ابيض واسود ) -قيمر (قشطة) -وكريمة -وجبنة فيلادليفا -وكارميل البودر -ونص كوب سكر بودر نايلون او ورق شمع على حسب الي يتوفر عندكم ![]() تقطعي الكيكة بالعرض 18 قطعة ![]() بعدين تقصيها بالطول علشان تبقي صغيرة ![]() المقادير نخلطها مع بعض كل المقادير الي فوق ماعدا الكيك طبعا ![]() القيمر والفيلادلفيا والكريمة والكراميل والسكر الناعم ![]() بعدين نحط الخليط فوق صفة الكيك مثل ما انتو شايفين [IMG]http://www.alfrasha.com/up/3461613471750961300.jpg[/IMG نحط شويه من الاسود الي مع الكراميل فوق الخليط ![]() اخر خطوة نحط الكيك الباقي فوق ![]() بعدين نصك الكيكة بالنايلون او الورق الشمعي ![]() حطيه بالفريز شوية طلعيه واقلبي الطبق ولازم يكون كبير علشان يطلع شكله حلو ![]() وده الشكل النهائي لما نقلبه و صحة و عافية للجميع إن شاءالله |
|
![]() |
![]() |
مواقع النشر (المفضلة) |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
![]() |
||||
الموضوع | كاتب الموضوع | المنتدى | مشاركات | آخر مشاركة |
كعكة الجبن الباردة | معصومة | منتدى مطبخ فدكـ | 2 | 02-11-2011 03:27 AM |
كعكة مغلّفة بالتوفي | السيدة باسمية | منتدى مطبخ فدكـ | 5 | 09-22-2010 03:41 PM |
تطوير واستضافة: شبكة جنة الحسين (عليه السلام) للإنتاج الفني
الساعة الآن: 03:32 PM.